CONCEPT 2 AIR готварска печка е предназначена за отопление, готвене и печене. Използва твърдо гориво: сухи дърва, въглища или брикети. Тя създава впечатление за камина, благодарение на огнеупорното стъкло на вратата на огнището. Структурата на печката CONCEPT 2 AIR осигурява точно регулиране на интензивността на температурата, лесно подаване на горивото и почистване на пепелта.

Съвременният контрол на първичния и вторичния въздушен поток осигурява на потребителя да наблюдава интензивността на огъня. Отворите за вторичен въздушен поток позволяват подаването на въздух в зоната на огнището на стъклената врата, което предотвратява образуването на сажди на стъклото. Тази уникална форма на регулиране на първичния и вторичния въздушен поток е нова концепция в областта на стандартните печки с твърдо гориво за домакинствата.

Конструкцията CONCEPT 2 AIR осигурява:

лесно обслужване,висока ефективност, дълъг живот, както и съответствие с препоръките за правилна инсталация и експлоатация, доказани с 5 години гаранция (2 години за шамотни части).

CONCEPT 2 AIR готварска печка е изработена от сертифицирани стоманени листове с гарантиран химичен състав и механични свойства при повишени температури. Те са заварени, използвайки най-новите методи за роботизирано заваряване.

За повече информация се обадете на 0893378888
или ни пишете лично съобщение!