Лъчисто отопление на помещението на твърдо гориво - CONCEPT 2 MINI AIR

CONCEPT 2 MINI AIR е предназначена за отопление, готвене и печене. Използва твърдо гориво: дърва, въглища или брикети. Тя създава впечатление за камина, благодарение на огнеупорното стъкло на вратата на огнището. Структурата на печката CONCEPT 2 MINI AIR осигурява точна настройка на температурата, лесно запалване и почистване на пепелта.

Съвременният контрол на първичния и вторичния въздушен поток осигурява на потребителя незабавен контрол на интензивността на огъня. Отворите за вторичен въздушен поток позволяват подаването на въздух в зоната на огнището на стъклената врата, което предотвратява образуването на сажди на стъклото. Тази уникална форма на регулиране на първичния и вторичния въздушен поток е нова концепция в областта на стандартните печки за твърдо гориво за домакинствата.

Конструкцията CONCEPT 2 MINI AIR осигурява:
- надежден сервиз,
- висока ефективност,
- опазване на околната среда (екологосъобразно)
- дълъг живот, когато се придържате в съответствие с препоръките за правилна инсталация и експлоатация получавате доказани 5 години гаранция (2 години за шамотни части).

CONCEPT 2 MINI AIR е готварска печка, изработена от сертифицирани метални листове с гарантиран химичен състав и механични свойства при повишени температури. Те са сглобени, използвайки най-новите методи за роботизирано заваряване.

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА
ИНСТРУКЦИЯ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ
pariba
2

Години гаранция


Модел Каталожна цена с ДДС, франко София
 Лъчисто отопление на твърдо гориво
Concept 2 MINI Air 12 kW, сиво 1 890
 

Цветни комбинации