Пелети и Екобрикети

Пелети

Пелетите са най-компактната форма на дървесна енергия с висока концентрация. Произведени са съгласно стандарта DIN-Plus или ÖNORM и са вложени до 100% естествени остатъци от дървесина. Тази суровина се произвежда в големи количества под формата на дървени стърготини или дървени стърготини като отпадъци в дървообработващата промишленост.

Пелетите са изработени от иглолистна и широколистна дървесина с престижния сертификат ENplus A1. Изработени са чрез пресоване на чиста дървесина без химически добавки, те гарантират грижа за човешкото здраве и околната среда.

Универсален продукт с висока топлина на изгаряне, подходящ за всички видове котли, камини, пелетни пещи и пекарни. Характеризират се с висока плътност, която позволява последователно и равномерно изгаряне. Поради формата и размера са лесни за транспортиране, просто напълнете контейнера на котела, който използвате, за да затоплите домовете си. Те напълно отговарят на високи екологични стандарти, които позволяват по-качествен живот без застрашаване на околната среда и природата. Килограми пелети могат да произвеждат около пет киловатчаса топлинна енергия.

Подбирайте качествени котли и камини и в комбинация с висококачествени пелети ще намалите разходите за отопление значително.

За актуална цена, моля изпратете вашето запитване на имейл - office@triterm.bg или позвънете на телефон - 0893 37 88 88
ПелетиПелети
 

Екобрикетите

Екобрикетите са твърдо гориво, произведени от натурална дървесина. Използват се за отопление на жилища, офиси и производствени помещения, като заместват дървата и въглищата във всички уреди на твърдо гориво – камини, печки и котли.

Поради компактните си размери осигуряват уют, удобство и чистота.

За актуална цена, моля изпратете вашето запитване на имейл - office@triterm.bg или позвънете на телефон - 0893 37 88 88
ЕкобрикетиЕкобрикети