За нас

Фирма Тритерм ЕООД е официален представител на сръбския концерн ABC PROIZVOD - лидер в производството на отоплителни уреди в Европа. След дългогодишен опит на сръбския пазар през 2012г. в България е регистрирано търговско дружество със седалище на компанията в град София и с предмет на дейност в областта на отоплителните системи.

Процесите в производствената база се извършват с помощта на най-модерното оборудване, проектирано от световноизвестни фирми за лазерно рязане на метали, роботизирани заварявания и др.
 
Използват се материали от известни европейски компании. Прилага сертифициран организационен процес. ABC PROIZVOD въведе през 2007 г. система за управление на качеството SRPS ISO 9001/2008, която поддържа и подобрява.

От 2013 г. насам въвежда двата стандарта: SRPS OHSAS 18001/2008, SRPS ISO 14001/2005 и вече притежава интегрирана система за управление на качеството.
Основана през 1990 г. ABC PROIZVOD се превърна в една от водещите компании в Европа в областта на отоплителните системи на дърва, пелети и алтернативни възобновяеми енергийни източници.
Фирмата е специализирана в производството на напълно автоматизирани пелетни котли, пелетни камини, печки, камини/печки на дърва с водна риза за битово отопление.